fredag 23. juli 2010

Bettson vokser og tjener penger

Markedet for nettgambling er fortsatt voksende, og det svenske børsnoterte nettspillselskapet Betson økte omsetningen med 29 prosent andre kvartal.

Betsson omsatte for 366  millioner svenske kroner i andre kvartal. Resultatet før skatt økte med 43 % til 88,5 millioner svenske kroner.

- Det er to viktige trender i spillbransjen i dag; livespill på sport øker og spillselskapene fokuserer på samarbeid med andre selskap. Betsson er godt posisjonert innen begge disse trendene med en god historikk av suksessrike samarbeid samt et av bransjens raskest voksende livespill , sier Betssons konsernsjef, Pontus Lindwall.

Betsson, som er børsnotert i Sverige, har i flere år hatt sterk vekst, og veksten har fortsetter også i 2010.
For andre kvartal i 2010 kunne Betsson presentere følgende resultater: Omsetningen økte med 29 % fra 284,6 millioner svenske kroner i andre kvartal 2009 til 366,1 millioner svenske kroner i andre kvartal 2010. Resultatet før skatt økte med 43 % fra 62,0 til 88,5 millioner svenske kroner. Antallet aktive kunder økte med 56 % sammenlignet med andre kvartal i fjor.

Betsson er en spillportal som tilbyr poker, kasino og odds via Internett. Selskapet har  over 200 medarbeidere, er børsnotert på Stockholms børsen og opererer fra Malta. Betsson er lisensiert og er underlagt kontroll av maltetiske myndigheter for å drive lovlig Internettspill.

I Norge er lovverket nylig endret slik at norske gamblere ikke kan overføre penger direkte til gamblingsselskaper som Bettson. Det gjenstår å se om lovendringen reduserer norske gambleres bruk av på nettgambling fra selskaper som Bettson.